The Elearning Community • Test error
Page 1 of 1

Test error

Posted: Mon Nov 18, 2013 6:02 am
by tuanmaster
When I create a test about 1000 account; It is error: It don't see all Questions; Can you help edit code to create Exam which have max account?

Re: Test error

Posted: Mon Nov 18, 2013 5:48 pm
by alberto
what is "account"? where are you having the error? which error?

Re: Test error

Posted: Wed Nov 20, 2013 2:05 am
by tuanmaster
Account is "Users". When User click "Begin test" to load questions. Example my test be setup about 60 questions. It load and show 5 questions.

Re: Test error

Posted: Wed Nov 20, 2013 11:11 am
by alberto
Check the html code of the questions, if you copied from a Word document there may be some bad code that breaks the page, just clean the code removing all the non html formatting.

Re: Test error

Posted: Wed Nov 20, 2013 11:19 am
by max
Also, you cannot associate a test to a maximum number of users. What you can do is:

- allow a maximum of 1000 users to enroll to your course (in the course settings)
- allow only specific users, specific groups or specific organization chart branches to access your test. If, for example, your 1000 users are all in the same branch you can make your test visible to them and not visible to anyone else.

This site uses cookies.

Some of the cookies we use are essential for parts of the site to operate and have already been set. We also use Google Analytics scripts, which all use cookies.
You may delete or block all cookies from this site in your browser options.