Search found 67 matches

by mahendkakde
Wed Feb 11, 2015 6:51 pm
Forum: Plugins & patches
Topic: how to integrate forma lms 1.3 with wordpress/joomla/drupal
Replies: 7
Views: 5101

Re: how to integrate forma lms 1.3 with wordpress/joomla/dru

Hi Anellic,

Thanks for your help will check and revert.

Regards
Mahendra
by mahendkakde
Wed Feb 11, 2015 6:39 pm
Forum: Administration Management
Topic: Report in Administrator problem
Replies: 5
Views: 3037

Re: Report in Administrator problem

Hi Max,

Yes I have done necessary changes as you said but not able to see the report. In fact I can same the same report through superadmin created by admin.

But when I login as admin and go to report tab and press view I just get the blank screen.

Please help.

Regards
Mahendra
by mahendkakde
Wed Feb 11, 2015 5:49 pm
Forum: Administration Management
Topic: Report in Administrator problem
Replies: 5
Views: 3037

Re: Report in Administrator problem

Hi Forma Team,

Request help on above thread.

Regards
Mahendra
by mahendkakde
Wed Feb 11, 2015 5:48 pm
Forum: Installation and configuration
Topic: Disable simultaneous access with the same username
Replies: 5
Views: 3393

Re: Disable simultaneous access with the same username

Hi Alberto & Forma LMS Team,

I appreciate your support in resolving every query I have posted so far on this forum. Thanks once again.

Regards
Mahendra
by mahendkakde
Wed Feb 11, 2015 2:14 pm
Forum: Installation and configuration
Topic: Disable simultaneous access with the same username
Replies: 5
Views: 3393

Re: Disable simultaneous access with the same username

Hi Anellic,

Thanks for your post will check and revert.

Thanks
Mahendra
by mahendkakde
Tue Feb 10, 2015 10:10 pm
Forum: Installation and configuration
Topic: Photo Upload Problem
Replies: 2
Views: 1997

Re: Photo Upload Problem

Thanks for your help i did it work done.

Regards
Mahendra
by mahendkakde
Tue Feb 10, 2015 7:44 pm
Forum: E-Learning Management & Frontend
Topic: Message Showing blank after sending
Replies: 5
Views: 2971

Re: Message Showing blank after sending

Hi Max, Sorry i dint note what you wrote in your previous post. Here are the answers - Yes I have configured the email, I can send the newsletters and every user has a email in their profile. The user also get auto mail while registration process. But when I send mail using message I get blank scree...
by mahendkakde
Tue Feb 10, 2015 6:35 pm
Forum: Installation and configuration
Topic: Photo Upload Problem
Replies: 2
Views: 1997

Photo Upload Problem

Hi Forma Team,

I get following message when I upload Avatar photo in Forma Lms 1.3.

Error on move_uploaded_file from: /tmp/php5Eskmj to /appCore/photo/14709a_37_1423589649_demouser.jpg

Request Help.
Mahendra
by mahendkakde
Tue Feb 10, 2015 2:33 pm
Forum: Administration Management
Topic: Report in Administrator problem
Replies: 5
Views: 3037

Report in Administrator problem

Hi Max,

Please find the report problem i am facing if i login as administrator.

PDF file is attached with the problem.

Regards
Mahendra
by mahendkakde
Tue Feb 10, 2015 1:12 pm
Forum: E-Learning Management & Frontend
Topic: Message Showing blank after sending
Replies: 5
Views: 2971

Re: Message Showing blank after sending

Hi Max,

Please find the images attached with the mail for reference.

Request help.

Regards
Mahendra